Pályázatok

Decsi Vendégház 1.
a Kedvezményezett neve : Decsi Antalné
a támogatott projekt címe: Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési
Konstrukció -magánszálláshelyek és egyéb szálláshelyek fejlesztése pályázat A DECSI VENDÉGHÁZ 1. FEJLESZTÉSE c. pályázati projekt

Pályázat azonosító száma: TFC-M-1.1.2-2020-01102

A szerződött támogatás összege: 5 000 000 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 100%

A támogatott projekt tartalmának rövid bemutatása:

Vendégházunk a Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukció – magánszálláshelyek és egyéb szálláshelyek fejlesztése című felhíváson vissza nem térítendő pályázati támogatást nyert el a szálláshely külső és belső megjelenésének, belsőépítészeti arculatának, minőségének fejlesztésére, a szálláshely szobáinak és kapcsolódó helyiségeinek átalakítására, felújítására irányuló tevékenységekre, valamint a szálláshely szolgáltatáshoz közvetlenül kapcsolódó eszközök beszerzésére. A pályázati támogatás segítségével a szálláshelyen található fürdőszobákban kicserélésre kerültek a régi csaptelepek és mosdókagylók, a nappaliban új bútor és televízió, a konyhában új konyhaszekrény, tűzhely, mikro, kávé- és teafőző került elhelyezésre, a szobákba pedig a komfort fokozása érdekében új, energiahatékony klímaberendezéseket szereltettünk be (egy szoba kivételével), valamint új ágyak kényelmes új matracokkal, új szőnyegek és lámpák és új hűtők várják kedves vendégeinket.

A teljes szálláshely a festést követően új színben pompázik.

A támogatott projekt befejezési dátuma: 2021.03.30.
A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg.


Decsi Vendégház 2.

a Kedvezményezett neve: Kosztolányiné Decsi Nikolett

a támogatott projekt címe: Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési

Konstrukció -magánszálláshelyek és egyéb szálláshelyek fejlesztése pályázat DECSI VENDÉGHÁZ 2. FEJLESZTÉSE c. pályázati projekt.

Pályázat azonosító száma: TFC-M-1.1.2-2020-00919

A szerződött támogatás összege: 5 000 000 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 100%

A támogatott projekt tartalmának rövid bemutatása:

Vendégházunk a Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukció – magánszálláshelyek és egyéb szálláshelyek fejlesztése című felhíváson vissza nem térítendő pályázati támogatást nyert el a szálláshely külső és belső megjelenésének, belsőépítészeti arculatának, minőségének fejlesztésére, a szálláshely szobáinak és kapcsolódó helyiségeinek átalakítására, felújítására irányuló tevékenységekre, valamint a szálláshely szolgáltatáshoz közvetlenül kapcsolódó eszközök beszerzésére. A pályázati támogatás segítségével a szálláshelyen található fürdőszobákban kicserélésre kerültek a régi csaptelepek és zuhanykabinok, a szobákba a komfort fokozása érdekében új, energiahatékony klímaberendezéseket szereltettünk be, valamint új ágyak kényelmes új matracokkal, új szőnyegek és lámpák várják kedves vendégeinket. A teljes szálláshely a festést követően új színben pompázik.

Továbbá beszerzésre került 2 db elektromos roller is, melyet új szolgáltatásként a min. 7 éjszaka itt tartózkodó kedves vendégeinknek egyszeri 4 órás időtartamra térítésmentesen biztosítjuk, hogy a rollerek segítségével barangolhassák be Esztergom városát.

A támogatott projekt befejezési dátuma: 2021.06.21

A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg.