joomla templates

Decsi Panzió - Szállás Esztergom

Decsi Panzió - Panzió Szállás Esztergom

pix

Szeretettel köszöntjük a Decsi Panzió honlapján!

Hét darab kétágyas (pótágyazható) és három darab négyágyas, televízióval ellátott, zuhanyzós, WC-s szobával várjuk a kedves vendégeket.

Panziónk Esztergom belvárosától 5 perc sétára, egy csendes kis utcában, az Alpesi Vendéglő szomszédságában található. A ház egy 1895 óta fennálló borospincére épült. 

Szobafoglalás»

panzio

Foglaljon szobát közvetlen Tőlünk!

Miért érdemes közvetlenül nálunk foglalni a szobát?

 1. Garantáltan a legjobb árak: ha közvetlenül foglal nálunk, jobban jár!
 2. Garantáljuk, hogy honlapunkon találja a legjobb szobaárakat. Ezen kívül ha a fizetős övezetben parkol, a napi díjat  is kifizetjük Ön helyet.
 3. 20% kedvezményre jogosító kupont adunk ajándékba, mely az ESZTERGOMI  AQUASZIGET ÉLMÉNYFÜRDŐBE érvényes!
 4. A szabad szobák mindig valós árakkal szerepelnek a honlapunkon.
 5. Direkt kommunikáció a szálláshellyel
  Ha direktben foglalja le nálunk a szobákat, akkor velünk lesz közvetlen kapcsolatban – nem pedig egy harmadik fél által működtetett telefonos call-centerrel. A legtöbb egyéni kérést tudjuk teljesíteni, és így a legegyszerűbb is kérni ezen kéréseket!
 6. Azonnali foglalás-visszaigazolás.
 7. Nem kell hosszasan várakozni a foglalás visszaigazolására, azt Ön azonnal megkapja tőlünk.
 8. Egyszerű a foglalás módosítása vagy törlése is.
  Ha bármi közbejön, könnyedén tud módosítani a foglalásán online vagy telefonon is.
 9. A foglalás menete és feltételei transzparensek.
  A foglalás feltételeiről világos tájékoztatást biztosítunk, és a visszaigazolás során is feltüntetjük ezen információkat.
 10. Minden személyes adata biztonságban van.
  Foglalási rendszerünk biztonságos és adatait nagy gonddal kezeljük.
 11. Kényelmes foglalási rendszer.
  Online, emailben, telefonon – bármelyik formában foglalhat nálunk szobát! Szívesen visszahívjuk, ha telefonon kíván foglalni nálunk szobát.
 12. Nincsenek rejtett költségek
  Pontosan azt fizeti csak ki, amit igénybe vesz, egyéb díjak nélkül!
 13. Az utolsó szabad szoba iránt nálunk érdeklődjön.
  Nincs szükség a neten keresgélni szabad szobát – a még ténylegesen rendelkezésre álló ‘utolsó’ szabad szobáról mindig nekünk van információnk.
 14. Ingyenes transzfer az esztergomi vasútállomásról.

Szobafoglalás»

Esztergomról

Esztergom a magyar katolikus egyház központja, az ország hajdani fővárosa. Gazdag művelődéstörténeti múltja következtében kulturális szempontból a sokszínűség, sokrétűség jellemzi. A harmincezres lélekszámú települést elsősorban iskolavárosként tartják számon, emellett 5 múzeuma, 2 könyvtára, 2 levéltára, 2 felnőttoktatási intézménye és 3 közművelődési intézménye van. Ezen kívül számos egyesület és alapítvány szakosodott egy-egy kulturális rendezvénytípus hagyományszerű gondozására.Látogatónk bármikor is érkezik mindig akad látnivaló számára.

bazilika

Műemlék építészeti csodáink a rekonstruált Esztergomi Vár, a Várfallal, a Bazilika, a méltán világhírű Vízügyi -valamint Kersztény Múzeum ugyanúgy mint a nemrég ujjáépült, Párkányba átívelő Mária Valéria Híd. Esztergom temérdek látnivalót kínál.

Bőkezűen méri kincseit az utazó számára meglevenedik itt a történelem, szinte halljuk, ahogy a kelta harci kiáltásokba római fanfárok hangja keveredik, hogy aztán a honfoglaló magyarok nyilainak suhogása halljék, majd egy gyermek felsírása- a csecsemő Vajk, a majdani Szent István-, amely betölti a Kárpát medencét, s máig szól. Az eleven történelem, az egyedülálló egyházi és világi kultúrörökség lenyűgözi a vendégeket.

furdo

Az utazásban, kalandokban fáradt tagoknak felfrissülésre itt a fürdő, amelyhez még új is társul, de Esztergomra szép szavakkal és szívvel emlékező Krúdy Gyula óta tudjuk, a frissülés alfája és ómegája a jó fogadó, a jó étel és a derék korcsmáros.

Szobafoglalás»

Legújabb akciónk

Aktuális akciónkról érdeklődjön telefonon, vagy e-mailben.

Ön itt van: Home Nyitólap
Foglaljon szobát interneten! Szobafoglalás!

.